vrijdag 1 april 2011

Liebster-blog


Bedankt Jessica (http://www.dobbelshobby.blogspot.com/)   dat je me nomineerde voor de Liebster Blog!  .Nooit van gehoord! Maar ke-tof. Ik ben zeer blij met deze award en geef hem dus bij deze door aan:
http://www.elinemien.blogspot.com/
http://www.yodorien.blogspot.com/
en ook nog aan
(niet echt beginnend maar toch een award waard!)
http://www.crea.lienweb.be/De regeltjes: 
Als je de award aannneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van "Liebster Blog" en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. 

Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem/haar op zijn/haar blog voor deze award. 

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. 

Het is de bedoeling dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met hun blog in het zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met veel volgers hebben de award niet nodig.

Lieve groetjes,

Annelies

1 opmerking:

Dorien zei

Wow wat tof dat ik van jou deze award mag ontvangen :D! Wel vaak gezien, maar ja ik dacht... vast niet voor mij! Maar toch! Super leuk :)