donderdag 13 juni 2013

:-(

Ik zie op vele blogs dat er weer flink gehandwerkt werd de voorbije weken. Heel wat projectjes die tot een goed einde zijn gekomen.

Hier is er de voorbije weken wat minder bedrijvigheid.

Net een jaartje geleden begroef ik m'n lieve, lieve man. Gestorven op 1 juni maar pas ten grave gebracht op 13 juni.  Ondanks alles, uitstapjes die ik gepland had de voorbije dagen en weken, kan ik er niet zomaar aan voorbij. Ik mis hem nog steeds. Elke dag is weer anders. Hij is voortdurend in mijn gedachten.  En bepaalde data roepen nu eenmaal herinneringen op.

Ik laat me zeker niet gaan, maar soms heb je zo van die dagen .....

Ik put kracht uit de mooie herinneringen van dingen die we deden.  En ik voel ook wel dat ik elke dag een beetje sterker in het leven kom te staan. Niet gemakkelijk want Guy was m'n steun en toeverlaat. Ik hoop dat hij over m'n schouder meekijkt en ziet dat het toch wel goed met me gaat.

Hij leeft verder in m'n hart. 

Dank je lieve schat, dat ik jou heb mogen ontmoeten en een hele tijd m'n leven met jou heb mogen delen. Veel te vroeg ben je van me heen gegaan, maar hierover had ik niet te beslissen.
Love you!

Anneliesje
xxx

3 opmerkingen:

Conny's-blog zei

Knuf knuf, ik voel met je mee. De plek blijft leeg en we proberen ons zelf te verwennen met leuke uit stapjes, maar ons maatje is er niet meer om mee te genieten toch. De uitstapjes zijn nu ook alleen op ons zelf gericht, maar dat hebben we wel verdient toch. Verwen je zelf een beetje en deze dagen blijven bestaan, maar......heel langzaam gaan er de scherpe kantjes af..............liefs.Conny

Pytsje zei

Sterkte deze dagen!

Jeanine zei

Veel sterkte de komende dagen. Is normaal dat het nu effe moeilijk is. Koester vooral die mooie herinneringen. Het handwerken en andere hobby's zullen wel weer op gang komen.
Welkom als nieuwe volger op mijn blog!

Groetjes,
Jeanine