dinsdag 28 augustus 2012

Lang geleden, maar ik ben er weer.

Eindelijk krijg ik terug eens zin om iets te doen. Het creatieve is weer de bovenhand aan het krijgen. Al kan ik de gebeurtenissen van de voorbije maanden nog niet echt een plaats geven. Alles gaat nog met ups en downs.

Maar ik wil je toch al wat leuke dingen laten zien.
Hilde kwam een keertje de voorbije maand een avondje haken. Dit wordt mooi hoor! Een boodschappentas. Wacht maar tot ze klaar is, 'k ben zelf benieuwd naar het resultaat.

Enkele dames uit het haakclubje wilden wel eens iets ander dan haken en waagden hun aan een halssnoer, benieuwd naar het resultaat. Nog even wachten, want deze dames zijn nog op verlof. ;-)


Terwijl Marleen al volop aan het lezen is hoe het volgende haakpatroon er uitziet, show ik jullie alvast haar versie van het granny square kussen:


Wat ben ik blij dat deze lieve dames zo af en toe eens een avond met me delen. Het is altijd gezellig.

Inmiddels ben ik ook lid van "de handige Biekes". Een groep handwerkende dames die 2 x in de maand een namiddag samen komen om gezellig te handwerken. En of het er gezellig aan toe gaat, dat hoef je zelfs niet te vragen. Fijn dat ik er kan bijhoren.
De meeste zijn bezig met borduren in allerlei vormen. Zelf brei ik of haak ik.
Ziehier het resultaat van m'n laatste breikunstje.


Topje voor de dochter, een model uit de knipmode van juli 2012.

Liefs,
Anneliesje
xxx


3 opmerkingen:

Conny's-blog zei

Zo blij weer wat van je te horen en zien. Fijn dat je je eigen aansluit om met gezellige dames te handwerken, je kunt zoveel steun ontvangen van die dames hun gezelligheid. Kom ook gauw weer op mijn blog langs en tot hoors...............gr.Conny

chrisje zei

Wij zijn blij dat je bij onze club bent! Haken, breien, borduren, het doet er allemaal niet toe. Zolang het maar plezant is. Door jou te zien haken, hebben mijn handjes ook al erg gejeukt.
Het topje is zeer mooi.
Groetjes Chris

Nanske zei

Heel schoon topje en de kleur is raak!
mooi hoor,
Vele lieve groetjes...Nanske