zondag 17 juli 2011

T-shirt en schilderwerken

Wat ben ik weer ijverig bezig geweest deze week!
Halve dagjes op Xander letten, geeft wat ruimte om tussendoor wat andere dingen te doen.

Bv. een paravent opkuisen.   M'n dochter en schoonzoon wilden graag een paravent om langs de kattenbak te zetten.  Ik dacht, nou dat heb ik nog op m'n zolder liggen, uit lang vervlogen tijden.  Ik denk dat m'n vader die nog gemaakt heeft. De paravent was wel aan een opknapbeurt toe. Schuren en schilderen maar.  Bestaat uit 3 delen; telkens een deeltje korter. Inmiddels ben ik aan deel 2 beland, morgen de achterzijde en zo belanden we dan dinsdag bij deel 3.  Het begint te korten. Nog een fijn gordijntje bovenaan en het kan weer een paar jaartjes dienen .

De boodschappen tas van Attic die is ook bijna klaar, nog een toer of 5 en dan kan ik aan de draag-lussen beginnen en het vrolijk randje rondom en niet te vergeten een voering.(want dat vind ik fijn, dan zakt het haakwerk niet zo uit).

Ondertussen geniet ik van de natuur op m'n terras.  De regen is dan toch nog voor iets goed, zolang we af en toe maar zon krijgen dat de tomaatjes kunnen rijpen.
ik vind het fantastisch de tomaatjes te zien groeien en te veranderen van kleur
de paprikaplant staat er ook mooi bij

links: citroengeranium
wat heeft ne mens meer nodig hé ;-)
Gisteren dacht ik bij mezelf: dit slechte weer kan toch niet blijven duren hé! Ik maak een Topje, dan komt de zon misschien vanzelf! Ziehier het resultaat:


Lieve groetjes,
Annelies


3 opmerkingen:

Pluisje zei

Zeer mooi bloesje, ook een zeer leuk modelletje.
Vanwaar heb je het patroontje?

groetjes

Annelies zei

Dank je wel,
Patroontje komt uit de knipmode juni 2011 als ik het goed heb.
Trouwens jij maakt ook altijd leuke dingen, ik vind het jammer dat ik niet op jou blogs kan reageren, maar weet dat ik je volg en geniet!
groetjes,
Annelies

Elinemien zei

hej Annelies!!

Toffe nieuw post! ;)
Kan je nog even het recept doorgeven van de koekjes? je weet wel he! ;)

zoen Eline